Oviku Nero

Unohtuiko avaimet kotiin vai hukkasiko joku ne?

Älä enää mieti, Oviku Neron avulla saat älyluurisi toimimaan avaimena.

Oviku Nero tuulettaa älylukkomarkkinoita yksinkertaisen kekseliäilla ominaisuuksillaan. Laitteen avulla saat älylaitteesi toimimaan avaimena. Oviku appin avulla voit myös hallinnoida muiden ihmisten pääsyä kotiisi jakamalla tai poistamalla avaimia helposti, missä ikinä oletkin. Avainten hallinnointi lisää elämääsi liikkuvuutta ja tekee arjestasi helpompaa ja huolettomampaa.

Oviku Neron avulla näet oman lukkosi lokitiedot suoraan puhelimestasi. Lokin avulla pystyt seuraamaan kuka lukkoasi on käyttänyt ja milloin. Voit esimerkiksi tarkistaa, että puolisosi tai lapsesi ovat päässeet turvallisesti kotiin tai ovatko ystäväsi jo saapuneet kylään. Laitteen huippuluokkainen tietoturva on
testattu ja käytämme yksityisyytesi turvaamiseen kansainvälisesti hyväksyttyjä huipputason salaus-järjestelmiä (AES128 + avainluku-generointi), joten voit luottaa siihen, että ovesi lukitus on hyvissä käsissä.

Oviku Nero on ainoa nimenomaan suomalaisiin lukkorunkoihin suunniteltu älylukko, joka ei vaadi nykyisen lukkosi poistamista toimiakseen.  Laitteen toiminta itseasiassa jopa perustuu siihen, että se toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa. Oviku Nero on helppo asentaa oven ja vääntönupin väliin (oven sisäpuolelle), minkä jälkeen saat Oviku applikaation avulla Neron avaamaan oven puolestasi.

Yksi Oviku Neron erinomaisimmista puolista moniin vastaaviin tuotteisiin verrattuna onkin se, että halutessasi myös vanhat avaimesi toimivat edelleen. Tästä syystä Oviku Nero soveltuu käytettäväksi paitsi omakotitaloissa, myös vuokra-asunnoissa ja kerrostaloissa, joissa lukituksesta vastaa usein taloyhtiö tai isännöitsijä.

Oviku Nero meiltä 249€ (ei sis. asennusta)

Kts. video täältä