Koronan muuntoviruksen aiheuttamien kiristyneiden rajoitusten vuoksi asukkaiden pitäisi suorittaa avainpalautukset edelleen vain Laatulukon sisä- ja ulkotiloissa oleviin lukittuihin postilaatikoihin.

Tällä toimenpiteellä varmistamme asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyden ja näin avainhallinnan keskeytyksettömän jatkumisen. Asunnon avaimet voi helposti palauttaa esim. suljetussa minigrip -pussissa tai huolellisesti suljetussa kirjekuoressa alla olevan lomakkeen kanssa. Kuittaamme palautuneet avaimet sähköpostilla tai tekstiviestillä palauttajalle.

Hyödynnä alla olevaa lomaketta palautuksessa tai täytä käsin vastaavat tiedot omalle paperille. Sulje pussi huolellisesti. Noudata oikeaa palautusaikaa. Voit tuoda avaimet laatikkoon jo aikaisemmin, mutta et myöhässä.

HUOM!
Laatulukko KLAUKKALA postilaatikko on (os.Kiikkaistenkuja 1, Klaukkala) kiinteistössä ulkona ensimmäisenä oikealta ja siinä lukee LAATULUKKO OY. Myymälän sisältä löytyy myös toinen laatikko, ja siinä lukee myös LAATULUKKO OY.

Laatulukko HYVINKÄÄ postilaatikko on (os. Hämeenkatu 21-23, Hyvinkää) kiinteistössä ulkona pääoven vasemmalla puolella (Sähkökadun ja Hämeenkadun kulmassa) ja siinä lukee LAATULUKKO OY. Myymälän tuulikaapista löytyy myös toinen postilaatikko, ja siinä lukee myös LAATULUKKO OY.

Älä palauta lukitsemattomaan laatikkoon TAI jos et ole varma laatikosta.

  • Täytä palautuksen tiedot jo ennakkoon huolellisesti ja s e l k e ä l l ä käsialalla
  • Ota itsellesi lomakkeesta valokuva tai kopio ja dokumentoi itsellesi myös pussin/kuoren toimitusaika laatikkoon.
  • Laita pussiin avaimet sekä avainpalautusdokumentti, sulje kuori/pussi huolellisesti ja palauta Laatulukon postilaatikkoon.
  • Palautuskuittaus tulee sähköpostilla lomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin, kun palautus rekisteröidään palautetuksi. Palautuspostin saapumisessa voi olla parin päivän viive. Odota rauhallisesti.
  • Jos avaimia puuttuu, asuntoon tilataan sarjanvaihto.
  • Asukas vastaa avaimien oikeista tiedoista ja palautuksen oikeasta ajankohdasta. Klikka linkkiä:

https://laatulukko.fi/wp-content/uploads/2020/03/www-POIKKEUSTIEDOTE-Avainpalautus-postilaatikkoon.pdf