Hyvä avaimia palauttava asiakas,
edelleen koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi asukkaat saavat palauttaa (suositus) asunnon avaimet suljetussa minigrip-pussissa tai huolellisesti suljetussa kirjekuoressa Laatulukon toimipisteen lukittuun postilaatikkoon. Hyödynnä tiedotteen loppuosassa olevaa lomaketta palautuksessa tai täytä käsin vastaavat tiedot omalle paperille. Sulje pussi huolellisesti. Noudata oikeaa palautusaikaa. Voit tuoda avaimet laatikkoon jo aikaisemmin, mutta et myöhässä. Tee nämä toimenpiteet ennakkoon.

HUOM!
Laatulukko KLAUKKALA postilaatikko on (os.Kiikkaistenkuja 1, Klaukkala) kiinteistössä ulkona ensimmäisenä oikealta ja siinä lukee LAATULUKKO OY. Myymälän sisältä, pahvisen Valtteri Bottaksen vierestä, löytyy myös toinen laatikko, ja siinä lukee myös LAATULUKKO OY.

Laatulukko HYVINKÄÄ postilaatikko on (os. Hämeenkatu 21-23, Hyvinkää) kiinteistössä ulkona pääoven vasemmalla puolella (Sähkökadun ja Hämeenkadun kulmassa) ja siinä lukee LAATULUKKO OY. Myymälän tuulikaapista löytyy myös toinen postilaatikko, ja siinä lukee myös LAATULUKKO OY.

Älä palauta lukitsemattomaan laatikkoon TAI jos et ole varma laatikosta.

  • Täytä palautuksen tiedot jo ennakkoon huolellisesti ja s e l k e ä l l ä käsialalla
  • Ota itsellesi lomakkeesta valokuva tai kopio ja dokumentoi itsellesi myös pussin/kuoren toimitusaika laatikkoon.
  • Laita pussiin avaimet sekä avainpalautusdokumentti, sulje kuori/pussi huolellisesti ja palauta Laatulukon postilaatikkoon.
  • Palautuskuittaus tulee sähköpostilla lomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin, kun palautus rekisteröidään palautetuksi. Palautuspostin saapumisessa voi olla parin päivän viive. Odota rauhallisesti.
  • Jos avaimia puuttuu, asuntoon tilataan sarjanvaihto.
  • Asukas vastaa avaimien oikeista tiedoista ja palautuksen oikeasta ajankohdasta. Klikka linkkiä:

https://laatulukko.fi/wp-content/uploads/2020/03/www-POIKKEUSTIEDOTE-Avainpalautus-postilaatikkoon.pdf