Asukkailla on mahdollisuus suorittaa avainpalautukset myymälässä käynnin lisäksi Laatulukon sisä- ja ulkotiloissa oleviin lukittuihin postilaatikoihin. Asunnon avaimet voi helposti palauttaa esim. suljetussa minigrip -pussissa tai huolellisesti suljetussa kirjekuoressa. Kuittaamme palautuneet avaimet vaihtoehtoisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä palauttajalle vuorokauden sisällä. Sulje avainpussi huolellisesti. Noudata oikeaa palautusaikaa. Voit tuoda avaimet laatikkoon jo aikaisemmin, mutta et myöhässä.

HUOM!
Laatulukko KLAUKKALA postilaatikko on (os.Kiikkaistenkuja 1, Klaukkala) kiinteistössä ulkona ensimmäisenä oikealta ja siinä lukee LAATULUKKO OY. Myymälän sisältä löytyy myös toinen laatikko, ja siinä lukee myös LAATULUKKO OY.

Laatulukko HYVINKÄÄ postilaatikko on (os. Hämeenkatu 21-23, Hyvinkää) kiinteistössä ulkona pääoven vasemmalla puolella (Sähkökadun ja Hämeenkadun kulmassa) ja siinä lukee LAATULUKKO OY. Myymälän tuulikaapista löytyy myös toinen postilaatikko, ja siinä lukee myös LAATULUKKO OY.

Älä palauta lukitsemattomaan laatikkoon TAI jos et ole varma laatikosta.

  • Täytä palautuksen tiedot (merkitse ainakin osoite, josta avaimet palautuu ja puhelinnumerosi) jo ennakkoon huolellisesti  ja   s e l k e ä l l ä   käsialalla.
  • Ota itsellesi avaimista valokuva tai kopio ja dokumentoi itsellesi myös pussin/kuoren toimitusaika palautuslaatikkoon.
  • Laita pussiin avaimet sekä avainpalautusdokumentti ja sulje kuori/pussi huolellisesti ja palauta Laatulukon postilaatikkoon.
  • Palautuskuittaus tulee puhelimeesi / sähköpostilla (jos olet jomman kumman merkannut), kun palautus rekisteröidään palautetuksi. Palautuspostin saapumisessa voi olla päivän viive. Odota rauhallisesti.
  • Jos avaimia puuttuu, asuntoon tilataan sarjanvaihto.
  • Asukas vastaa avaimien oikeista tiedoista ja palautuksen oikeasta ajankohdasta.