Yritys

Ammattitaitoista lukituspalvelua jo vuodesta 1976

 

Laatulukko Oy on Abloy Oy:n valtuuttama ISO 9001 sertifioitu ja Suomen Turvaurakoitsijaliiton hyväksymä palveleva ja luotettava yksityinen lukitus- ja turvallisuusliike. Olemme tarjonneet asiakkaillemme ammattitaitoista lukituspalvelua vuodesta 1976. Olemme myös iLOQ partneri.

Laatulukko Oy:llä on voimassa oleva turvallisuusalan elinkeinolupa (lupanumero TU/2018/11228). Noudatamme myös ISO 14001 Ympäristönsuojeluohjelmaa ja jätteiden kierrätys sekä lajittelu ovat olleet jo pitkään osana jokapäiväistä käytäntöämme.

Laatulukko Oy työllistää kahdeksan henkilöä, ja heillä kaikilla on alalle pakollinen Suomen Poliisin myöntämä turvasuojaajakortti. Laatulukko Oy – turvaurakointia vasta toisessa polvessa.

 

 

Laatulukko Oy toimittaa asiakkailleen luotettavasti toimivat ja tarkoituksenmukaiset tuotteet ja palvelut.

 

  • ISO-9001 laatusertifioitu lukkoliike
  • Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen
  • Suomen Turvaurakoitsijaliiton hyväksymä turvatarkastusliike
  • Suomen Turvaurakoitsijaliiton auktorisoima jälkitutkija
  • Finanssialan Keskusliiton hyväksymä rikosilmoitin- ja lukitusliike
  • Abloy-valtuutettu A-laatuliike
  • Kaso-huolto
  • Ympäristöhallintajärjestelmä ISO-14001
  • Voimassa oleva turvallisuusalan elinkeinolupa (lupanumero TU/2018/11228)
Historiaa

Laatulukko Oy perustettiin 12.6.1976 Hyvinkäällä. Perustajina olivat Esko Järvenpää, Erkki Järvenpää ja Kalle Fyhr. Ensimmäinen myymälämme sijaitsi osoitteessa Hämeenkatu 20 ja Laatulukon ensimmäinen työntekijä oli Riitta-Maija Järvenpää (os. Patjas). Yritys siirtyi alkuvuosien jälkeen pelkästään Esko Järvenpään omistukseen. Yritys muutti Hämeenkadulta Uudenmaankatu 1:een 1990 alussa ja nykyisiin toimitiloihimme (Hämeenkatu 21–23) muutimme 1990-luvun lopulla.

Laatulukko on perustamisestaan asti ollut Abloy-valtuutettu lukkoliike, sekä nykyvaatimusten mukaan Laatulukon jokaisella työntekijällä on turvasuojaajakortti sekä Abloyn valtuuskortti.

Laatulukko sai ISO-9001 sertifioinnin jo 90-luvulla. Noudatamme Abloy Oy:n turvallisuuskäsikirjaa ja vuonna 2009 otetimme käyttöön ympäristöhallintajärjestelmä ISO-14001 ja huolehdimme mm. käytöstä poistettujen tuotteiden keräyksestä ja tuoteromun toimittamisesta sertifikoituihin jälleenkäsittelylaitoksiin.

Toimitusjohtaja Esko Järvenpää toimi aktiivisesti mm. Osuuskunta Mestarilukkoseppien (myöh. AM-Security) hallituksessa ja oli yksi sen perustajajäsenistä. Järvenpää vaikutti myös Suomen Lukkoseppäliikkeiden liiton (myöh. Suomen Turvaurakoitsijaliitto) hallituksessa ja eri valiokunnissa. Järvenpää oli myös yksi niistä ensimmäisistä, jotka suorittivat lukkosepän ammattitutkinnon (1989) ja lukkoseppämestarin erikoisammattitutkinnon (1996). Suomen Yrittäjien Kultaisen yrittäjäristin Esko Järvenpää sai 1996 ja myymälänhoitaja Riitta-Maija Patjas vuonna 2001.

Sukupolvenvaihdos Laatulukossa toteutettiin 2003 loppuvuodesta; yrittäjinä jatkoivat Minna Järvenpää (hallituksen PJ) ja Toni Päivinen (toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen), osakkaana on myös Hiimu Järvenpää (hallituksen jäsen).

Laatulukko Oy osti G4S:n Klaukkalan toimipisteen liiketoiminnan ja avasi samassa liiketilassa Abloy-valtuutetun myymälän 16.2.2009. Jo aiemmin osakkaana ollut Hiimu Järvenpää siirtyi tuolloin yrityksen palvelukseen Klaukkalan myymälän vastaavaksi.

Minna Järvenpää siirtyi toimitusjohtajaksi 17.6.2011 Toni Päivisen luovuttua osakkeistaan.

Laatulukko saavutti keski-ikäisyyden, eli täytti 40-vuotta 12.6.2016. Juhlistimme pyöreitä vuosia töiden merkeissä.

Yrityksellemme on 19.6.2018 myönnetty poliisihallituksen toimesta turvallisuusalan elinkeinolupa (lupanumero TU/2018/11228). TVEAT Vastaava hoitaja on Minna Järvenpää ja TVEAT vastaavan hoitajan sijainen on Hiimu Järvenpää, jotka ovat suorittaneet turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnot. Lisätietoja turvallisuusalan elinkeinoluvasta löytyy Poliisin sivuilta. (tähän linkki poliisin elinkeinolupasivuille)

Pitkäaikainen Klaukkalan myymäläpäällikkömme Kerttu Erkki Tapani Voikukka-Kusiainen pääsi vihdoin eläkkeelle loppumattomien lihapatojen ja nakkilautasten äärelle 15.1.2019 kumppaninsa Connorin kanssa. Klaukkalan asiakaskunta jäi kaipaamaan pidettyä ”johtajaa”.