Nyt saat kotiovestasi helposti niin paljon älykkäämmän avaimettomalla lukolla, joka on suunniteltu turvaamaan ja helpottamaan elämääsi.  Yale Linus® on turvallinen älylukko, joka antaa mahdollisuuden lukita ja avata ovesi, vaikka olisit kuinka kaukana kotoa. Ja mikä parasta, tämän voit asentaa myös kerrostaloon!

Voit käyttää Linusta avaimettomana sisäänmenoa, näet sovelluksesta kuka on avannut ovesi, voit jakaa mobiiliavaimen vaikka kukkienkastelijalle tai anopillesi sekä tarkistaa, onko ovesi jäänyt heiltä auki vai kiinni.

Yllä oleva onnistuu helposti Yale Home -sovelluksen kanssa.  Kun olet muodostanut yhteyden sovellukseen, voit suojata, valvoa ja hallita pääsyä kotiisi puhelimesi kautta mistä päin maailmaa tahansa *). Ja kun lähdet kotoa pois, Linus lukitseee automaattisesti ovesi, kun laitat oven kiinni. Ja illan tullen kun palaat kotiin ja lähestyt oveasi, lukko myös aukeaa automaattisesti asettamasi aluerajauksen avulla, eikä kännykkää tarvitse kaivaa takataskusta kauppakassien kanssa.

Tule hakemaan Yale Linus® älylukko meiltä lisälaitteineen!
Jos epäilet asennustaitojasi, meiltä saat myös Linuksesi asennuspalvelun.

*) Tosin tämä ominaisuus vaatii toimiakseen Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteen.

Katso lisätietoja täältä